ketika kekosongan

ketika kesepian

ketika kesendirian

ketika kehilangan

menghasilkan;

amek kau!

haha.
perempuan.
anti perempuan mcm tu la weyh.
amacam?
rasa kan nikmat nye aku berubah.
aku dah tak ambek peduli kekesahan korang la.
biarlah aku.
seorang yang dah gila,
lepas ni,tamat sekolah.
aku akan ada hidup baru.
semuenye akan baru.
aku tak kesah.
kalau 'kau' nak tahu,
aku story.
aku ingat janji la.

macam mana kau perlakukan aku dahulu.
aku akan lakukan juga.
lantakk !
macam mana rasa nikmat ditipu.
macam mana rasa nikmat dipermaenkan.
macam mana rasa nikmat diperbodohkan.
nasehat mane aku amek,
korang tak yah la tahu,
bukan hidupp korang pon.

'kawan'
biarlah aku tamatkan hidup aku camni.
ini yang aku akan buat.
tak payah la tegor aku.
sendirian better dari menyemak dlam hidup korang.
bajett la aku sibukk hal korang.
haha.sumpah tak kesah.
stakat pulau memulau,haha
macam tu je?
itu je yang termampu?
sumpah lawakk lah.
sebabkan seorang perempuan,
korang buat camni?
eleh,
nak makan duett die la tu,
nak kongkek die la tu,
haish,
pegi matii la korangg.
tak perlu la 'kawan' sial mcm korang.
fuck je lebeyh.
mati mati.

kau,'kau','kawan'
adalah berbeza.
dan kena mengena dengan yang hidup dan tak yang dah mati.

sendiri terasa,sendiri bikin.

4 comments:

blogbubuloverbie said...

bagus , ignore jaa orang macam itu . hee .. i dah tene , but i gurl lah .. rmi jer kawan gurl mcm niehh . hee

jarkonklusi said...

haha.tapi lawaklah dorang.hnye sebab seorang perempuan muda yng dorang baru kenal,tros pulaukan aku.haha.slampit otakk dorang .pkir dorang kawan yng sial,aku tringin nk myemakk hidup dorang.ala.mentang la semue brharta,tk pndng aku yng slalu menumpang motor orang.haha.what the fuck la,kawan

cik kacank said...

eyh?hahaha 3:)

blogbubuloverbie said...

HAHAHAHA .. buta agaknya tuh ..takpe . buatt haluan you sdry lolx ..
cuba tgk blog i , finally i got haters lorhh ..