ketika kekosongan

ketika kesepian

ketika kesendirian

ketika kehilangan

menghasilkan;

aku bodoh

benci aku kalau ade orng bagi nasehat mcm ni ;
'kite kne blajar,dah besar kalau brjaye,kite tak kn carik perempuan,tp perempuan yng carik kite'

dari nasehat ni,
satu soalan ni aku dpt kluarkan,
betol ke ape yng perempuan perlukan dari seorng lelaki adalah duet?

hrm,
duet boleh beli transport,
duet boleh beli tmpat tinggal,
duet boleh beli makan minum,
duet boleh beli pakaian,
duet juga boleh beli pasangan hidup ea?
haish.
duet duet.

mati ke seseorng yng tidak brduet??

--
Sent on a phone using T9space.com

3 comments:

monster :D said...

duet tuh keperluan manusia zaman skang...lg2 mse akan datang...almost everything kne gne duet..lgpown kalau takde duet,pe ko nak kasi bini and anak ko makan.. btol ark?

cerita saya :D said...

yup. agree ateyn ^_^
lelaki kalau x cukup nk kasi nafkah zahir dan batin : HARAM kawin.
kalau x mampu nafkah zahir : makruh..
(agame bab perkahwinan dlm islam (: )

jarkonklusi said...

setuju lah ngan korang due.
aku ada satu statement yng dpt dibuat lpas tahu sume ni.hrm.

--
Sent on a phone using T9space.com